Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NY TREND! Kvinner i 40-årene skiller seg for å ligge med William etter Elle-fest!

artikkelen fortsetter under annonsen

Over 300 skillsmisser etter Elle-festen i Oslo!

En rekke medier melder nå om relativt dramatiske tilstander i mote og medie-Norge. Etter at flere titals superkåte 40-åringer antastet Norges nye sexobjekt «William» fra TV-serien «Skam» som forøvrig er laget for aldersgruppen 12-18 år meldes det nå om flere skillsmissser. Bakgrunnen er at kvinnene, som alle er i 40-årene ønsker å ligge med Skam-stjernen.

Vil ikke være utro
Ettersom utroskap ikke er akseptert i mote og medieverden skiller derfor kvinner seg nå slik at de kan ligge med «William» uten å være utro. En kvinne som var på Elle-festen forklarer at hun aldri har sett så mange kåte kvinner samlet på et sted. «Kvinnene lo rart, hev på håret og presset frem brystene, det var som å være med i en fjollekonkurranse» forteller damen som bevitnet det hele. Hun var selv en av de som antastet den populære ungdommen. «Ja jeg fikk akkurat streivet borti penisen hans» forteller damen som også fikk tatt et selfie med gutten

artikkelen fortsetter under annonsen

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino!

Frykter at William drar til London
Det er nå en sterk skepsis i serieskaper-miljøet i hovedstaden at William reiser til London for å slippe å måtte ta flere selfies med kåte kvinner i motebransjen. Videre spekuleres det nå rundt det faktumet at Noora ikke liker at 40-årige kvinner prøver alle knep for å beføle William. «Vi er tross alt kjærester i serien, det bør disse eldre kvinnene akseptere. SERR!» skal Noora ha sagt til en venninne fra Greåker. (Greåker er en forstad rett utenfor Fredrikstad. (Les mer om den mer eller mindre ukjente forstaden her)

Eavisa følger saken nøye og kommer tilbake med reaksjoner fra regjering rett over midnatt.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse