Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny trend: Norske foreldre adopterer bort barn som maser for mye!

artikkelen fortsetter under annonsen

Foreldre gir bort barna!

En farlig trend er i ferd med å ta fullstendig overhånd. De siste 4 månedene har hele 597 norske par adoptert bort barna sine for å kunne bruke mere tid på å realisere seg selv melder Norsk adopsjon forbund (NAF) De fleste av foreldrene som adopterer bort barna sine bruker mye tid på reise, spa, kjærlighet og sosiale medier forteller forsker Hans gudmund Valle.

Ungene kan skylde seg selv
En av foreldrene Eavisa har pratet med angrer inenting. Trine-Lise var 32 år hadde to barn i alderen 3 og 8 år. «Jeg oppdaget plutselig en dag at jeg aldri lenger hadde tid til bare å være meg» forteller hun. «Barnehage, skolestart, lotterier og uforutsette utgifter hopet seg opp og skapte det jeg opplevde som et kjedelig og tildels patetisk liv» sier hun. Løsningen kom da et eldre ektepar fra Hokksund sa de kunne overta barna, eller «masemaskinene» som Trine-Lise kalte de.
Bilderesultat for kids making a mess
Ødela sofa, ble adoptert bort: Når lille Jørgen på 3 år ødela den nye sofaen ble avgjørelsen enkel. Foreldrene til Jørgen adopterte ham bort til en Tysk familie som sa de kunne overta urokråka.

artikkelen fortsetter under annonsen

Barn viser lite takknemmelighet
Hun forteller videre at hun kunne gjøre ting for ungene flere ganger om dagen uten et eneste takk. «Neida, barn skal jo ikke takke. De skal bare ta pengene dine og skape hindringer de… ÆSJ» sier den nå barneløse damen. Løsningen om å adoptere bort barn er heldigvis mer og mer vanlig» sier Tonje Kjepperud hos barnevernet. Hun mener at foreldre som ikke orker å ta vare på barna bare bør adoptere dem bort og reise litt. «Bruk tid på dere selv, kos dere i eget selskap og realisèr lykkefølelsen dere jakter etter» avslutter hun.
Bilderesultat for kids making a mess
Adopterte bort 5 barn for å reise: Trine-Lise (bildet) tok avgjørelsen om å adoptere bort samtlig av barna sine etter en bursdagsfest der 23 barn møtte opp. «Utrolig at foreldre aksepterer et slikt liv når man bare kan adoptere de bort» sier Trine-Lise på tekstmelding fra en jentetur i London.

Om utviklingen fortsetter videre ser det ut som om at det i 2017 vil adopteres bort over 9000 unger til norske og utenlandske familier.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse