Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: For mye muskel-trening gir menn svært liten penis

artikkelen fortsetter under annonsen

Fett og alkohol øker størrelsen på penis viser ny forskning

En ny studie gjennomført av Lom folke universitet kan vise til oppsiktsvekkende resultater innen kosthold og trening. Hele 1089 menn i alderen 21-57 år har deltatt i undersøkelsen og resultatet er nedslående om du er mann som trener mye og spiser sunt.

Penis minsker betraktelig
I undersøkelsen har man delt mennene i 2 grupper der den ene gruppen spiser sunt og trener 3-4 ganger i uken. Den andre gruppen trener så og si aldri samtidig som kostholdet primært består av fastfood, hveteboller og store mengder alkohol. Den sunne gruppen kunne etter 5 år med riktig kosthold vise til en penis som hadde blitt hele 5 cm mindre enn når de startet prosjektet. Gruppe nr 2, altså de som drikker og hiver innpå med hamburgere hadde gjennomsnittlig økt sin penisstørrelse med hele 7 cm. De usunne mennene hadde med andre ord utviklet et monster av en penis på grunn av mye øl og mye junk-food.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er images

Øl øker størrelsen; Undersøkelsen viser at jo hyppigere inntak av alkohol og da fortrinnsvis øl jo større penis oppnår mannen.

Professor ikke overrasket
Ansvarlig for undersøkelsen Professor Pål-Anders Storleik sier til Eavisa at han på ingen måte er overrasket over resultatet. «Vi vet at alkohol øker penisfrekvensen og at blodet blir tynnere. Derfor er det naturlig at penis over tid vokser enormt om mannen drikker store mengder alkohol» sier han. Han forklarer videre at menn som trener mye og samtidig opprettholder en sunn livsstil som regel har særdeles liten penis grunnet flere faktorer; «En mann som trener mye produserer en rekke motstandsstoffer som bryter ned innsiden av penisvevet. Med andre ord, penis krymper ved harde treningsøkter» avslutter professoren.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er competitors-parade-during-the-sao-paulos-beauty-fitness-men-and-women-competition-in-sao-paulo-early-march-22-2013.jpg

Veldig lite å skryte av; Menn med slike kropper har som regel særdeles liten penis viser den nye undersøkelsen gjennomført av folkeuniversitetet på Gjøvik.

Studien vekker nå internasjonal oppmerksomhet og Pål-Anders Storleik kan fortelle at han i løpet av sommeren skal ut å presentere studien i hele 13 land.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse