Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Trine og Ole-Martin klarer ikke respektere tjukke og gravide folk!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Hvorfor fortsetter de å spise?»

Trine og Ole-Martin bor, trener og jobber på Østlandet og anser seg selv for å være sympatiske mennesker med en lidenskap for kosthold og trening. Etter et intervju i lokalpressen har de imidlertid satt sinnene i kok hos en rekke mennesker etter at de utalte at de ikke klarte å respektere tjukke folk som velger å fortsette å spise. I tillegg uttalte Trine at hun ikke skjønte hvorfor kvinner ønsket å bli gravide. «Jeg har problemer med å føre en samtale med tjukke og gravide da de tross alt ikke er særlig delikate å se på» uttalte hun.

Synes tjukkaser ser tapete ut
Trine er veldig klar på at hun aldri skal ha barn. Hun er veldig glad i sex, men synes en gravid kropp er såpass frastøtende at hun aldri skal gå den veien. «Det er mulig vi kan prate om adopsjon etterhvert» smiler Trine mens hun ser forelsket bort på kjæresten sin Ole-Martin. «Ja den kroppen der skal i alle fall ikke ødelegges med en graviditet» sier han samtykkende til Trine. Ole-Martin på sin side sier at han aldri kunne vært venner med overvektige personer. «Det sier så mye om hvor late de er og hvor dårlige valg de tar når de spiser seg tjukke» sier han. Han trener opptil 5 ganger i uken og er sykelig opptatt av kosthold. «Denne kroppen kommer ikke gratis. Det er mye arbeid som ligger bak denne attraktive kroppen for å si det sånn» sier han tydelig tilfreds med eget utseende.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er douchebags_28.jpg

Forstår seg ikke på tykke mennesker: «Hvorfor i all verden slutter ikke tjukke mennesker å spise, er de tilbakestående?» spør Trine og Ole-Martin retorisk. De påroper seg retten til å ikke respektere eller forholde seg til de de selv omtaler som «bobblete tjukkasfolk»

«Orker ikke prate med late, bobblete folk»
Trine utdyper synspunktet deres på denne måten; «Vi har alle et valg, jeg velger å ikke forholde meg til de menneskene som har valgt å bli tjukke og bobblete» sier hun. Hun påpeker i samme moment at hun er verdens snilleste og mest sympatiske person mot personer som ikke har dummet seg ut med å få titalls overflødig fett på kroppen. «Vennene mine vil nok si at jeg er en snill jente som er mer opptatt av at de rundt meg skal ha det bra enn meg selv» sier hun. Hun mener også at noen må si det alle egentlig mener; «Trente kropper som min og Ole-Martin sin er jo selvfølgelig mye flottere enn en slapp fleskete puddingkropp» avslutter Trine.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse