Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Trude-Anette (24 år) fra Lom soler seg 1 time hver dag i solarium!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Jeg blir vakker» sier Trude-Anette!

«Jo brunere jeg er jo bedre føler jeg meg» sier den 24 år gamle jenta som hver dag hele året soler seg i 1 time i solarium. Nå anbefaler hun andre unge jenter å sole seg i solarium mye og lenge!

Solarium er trendy
Trude-Anette bryr seg om hvordan hun ser ut. Hun vil være brun og fargerik og vil at gutta skal ønske å ligge med henne når de ser henne på gaten. «Jeg tror mange gutter vil ligge med meg når de ser hvor brun jeg er» sier den brune jenta. «Dessuten er solarium kult og trendy så det også er jo en positiv greie» sier hun

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for funny sunburned

Vil ha sex med gutter: Trude-Anette soler seg 1 time hver dag hele året. Hun synes det er viktig å ta vare på kroppen sin og være brun slik at guttene vil ligge med henne.

Soler seg med øynene åpne
Trude-Anette sier også at hun alltid soler seg med øynene åpne. «Jeg liker når det varmer inni øynene mine på en sånn deilig måte» forteller den vakre jenta. Hun har ingen betenkeligheter med å anbefale andre jenter å sole seg mye. «Nei i dagens samfunn der det er viktig å se flott ut slik at man kan ha sex synes jeg solarium kanskje er noe av det viktigste man kan gjøre» avslutter den reflekterte unge damen.

Hva mener du? Soler du deg i en time om dagen?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse