NY UNDERSØKELSE: Menn som kjører Audi har veldig liten penis!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

“Latterlig små peniser” sier forsker

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken publisert en omfattende studie der man har målt norske menns penis-størrelse satt opp mot hvilket bilmerke de kjører. Kurt-Anton Sedverud som har ledet forskningen forteller at menn som kjører Audi ikke bare har veldig små peniser, men at de også er de som gråter mest alene.

Audi minst, men Opel størst
Av bilmerkene som skiller seg ut med bitte små penis-sjåfører er Audi og BMW” forteller forskeren. “Er man som jente opptatt av å finne menn med stor penis som ikke gråter mye bør man lete etter en Opel og Toyota-sjåfør” forteller han videre. I tillegg viser den omfattende studien at Audi-sjåfører er mest utro, har lavest selvtillit og svært skjør mental helse.

Bilderesultat for driving audi

God benplass: Siden Audi-sjåfører har såpass uvanlig liten tissefant er det desto mer benplass. Forskningen er 100% seriøs og er hentet fra internett

Tilbyr penis-operasjon
Som følge av den omfattende studien vurderer nå Audi og inkludere penis-forstørrelse når de selger biler i øvre prisklasse. “Vi må ta til etterretning at våre mannlige kjøpere har bitte liten penis” sier kommunikasjons-trainè Vegard Gjølsrud Vatt hos Audi Europa i avdelingen for mellommenneskelige relasjoner.

Forsker Sedverud mener resultatet kan være tilfeldig, men tror ikke det allikevel. “Nei det tror jeg ikke” sier han. Forskeren ønsker avslutningsvis å informere leserne om at han selv kjører en bil med merke Opel. “Opel er vinneren i testen når det kommer til kjempepenis” sier han.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro