Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ung blogger trenger hjelp med beviser og rykter

artikkelen fortsetter under annonsen

Er det noen som vil hjelpe Lotte ?

Dette kan du lese på Lottes Blogg:

Før møtte jeg masse gutter/menn og har aldri fått noen klager på bilder eller virkeligheten så derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg fikk høre om dette ryktet. Det er jo ikke akkurat uvanlig at noen starter falske rykter om folk pga misunnelse osv så det er nok fordi jeg er pen! 

artikkelen fortsetter under annonsen

Noen jenter på hemmelig.com har sendt meldinger rundt der om at musa mi ikke er fin og dette stemmer helt klart ikke, men de har faktisk lyktes med å få færre til å kontakte meg for sextreff og det har gått hardt utover sexlivet mitt. Jeg har i det siste måtte bruke mange av de jeg har pult tidligere og ikke fått mye nye sexpartnere, en forferdelig «tørr» start på året!

Den andre grunnen til at jeg har fått lite nye sexpartnere tror jeg må være at det koster penger å bli medlem på hemmelig.com, derfor har jeg nå begynt å bruke en side hvor man blir medlem gratis og kan avtale møter uten at det koster noe å bruke siden. Jeg koster heller ikke noe, jeg er like gratis som eksen og moren din! Jeg synes kosetreff virker mer moderne og lettere å bruke enn hemmelig også, så jeg blir å treffe folk der fremover og så sjekker jeg så klart meldinger på hemmelig nå og da i tilfelle det skulle være noen interessante nye folk der og. Nå som folk kan teste kosetreff.com, sjekke ut profilen min der og sende meg melding gratis, tror jeg sjansen for å få flere ligg fremover vil øke! 

For å motbevise ryktene om at musa mi ikke er fin, kan jeg jo vise hvordan den ser ut enten ved at vi møtes eller jeg kan poste bilder på kosetreff.no! PS: Ikke del bildene mine fra Kosetreff videre, de er private og ikke tillatt å videresende! 

For å hjelpe meg å motbevise ryktene, tagg jenter og gutter som er eksperter på mus HER slik at vi kan få konstatert at ryktene på hemmelig.com er like fake som vippene mine er idag og at jeg har den vakreste musa på nett!

Originalteksten kan du lese her.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse