Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Valentines – Skal ?…skal ikke?!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ønsker hun seg gave …eller går du fem på?

Det er lettere med menn, for dere elsker oppmerksomhet uansett. Derimot er det noen av oss jenter som ikke liker Valentines i det hele tatt. Noen som synes det er noe tull og sløseri, noen som tenker at det er noen butikkene har funnet på og noen som ikke vil ha samme dag som alle andre.

Hva skal du gjøre. Hvem skal du tro eller hørte på og hvem skal du overraske? For stakkars deg. Vi er jenter. Vi kommer ikke til å fortelle deg fasiten, men stakkars deg hvis du glemmer oss!

Det er ikke lett det der. Det blir nesten som å ønske din nylig innflyttede nabo god jul. De fleste tar det med et smil og oversetter det til Id eller Jol eller noen sånt. Men tenk om familien er buddist eller ateist eller satanist på sin hals.

I USA redder de seg med uttrykket «Happy Holidays» og sjanser blint på en Jødisk, Katolsk, Muslimsk nabo. Til og med familien med Åsatro faller for den. Spørsmålet er om de blir fornærmet når det nærmer seg fellesferien da, og nye lykkeønskninger uteblir.

artikkelen fortsetter under annonsen

Men tilbake til kjærligheten. «Life is a gamble» er det noe som heter. Det gjelder å satse riktig til rett tid, og høste gevinst. Her gjelder det å gi rette vedkommende riktig oppmerksomhet. Jeg har en venninne som i yngre år fikk blomsterbukett på døren. Hun gikk rett til giver på skolen og gav han et smellkyss dagen etter.

Det var søsteren hennes han var etter og ble veldig rart. Hun forteller at de løste det på et vis, for søsteren var ikke interessert. Hun sliter litt med tanken om at hun var andrevalget den dag i dag, men er egentlig glad det ikke var svigermor han var på jakt etter …for å si det på den måten.

Jada, jeg la til en casinolink der. Men prøv å se parallellen. Venninna mi fikk sitt førstevalg, og får vel aldri vite om hun virkelig var andrevalget. Søstra hennes er skilt 3 ganger og ikke blitt 40 ennå. Jeg vet egentlig ikke hvem som vant. Kanskje begge to ?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse