Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vannlatingsproblemer | Et kateter kan være din løsning

artikkelen fortsetter under annonsen

Kateter for deg med vannlatingsproblemer

Opplever du vannlatingsproblemer? Enten du ikke klarer å holde på vannet eller bli kvitt det, kan et kateter være løsningen. Mange foretrekker det praktiske engangskateteret, hvor du selv tømmer blæren. Det gir deg større selvstendighet, forbedret livskvalitet, og samtidig kan du redusere risikoen for urinveisinfeksjoner.

kateter

artikkelen fortsetter under annonsen

 Hos Coloplast kan du finne et bredt utvalg av kateter for både menn, kvinner og barn. Uavhengig av tilstanden din vil du kunne finne klare-til-bruk engangskatetre som kan oppbevares, tas med, brukes og kastes på en diskré måte. SpeediCath®-katetrene er praktiske både hjemme og når du er ute og reiser. Det gir deg kontroll over vannlatingen din og det kan gi deg større trygghet og uavhengighet.

Et SpeediCath®-kateter består av et lite rør som føres inn i blæren gjennom urinrøret når du ikke kan tisse normalt. Tuppen av kateteret er avrundet og har to små hull slik at urinen kan tømmes fra blæren. Du tømmer blæren regelmessig ved å sette inn kateteret og ta det ut igjen når blæren er tømt.

Alle produktene i SpeediCath®-serien:

  • har en glatt, jevn overflate som minimerer risikoen for skade på urinrøret
  • er overflatebehandlet, levert i steril saltvannsløsning og helt klart til bruk
  • er miljøvennlige, fri for PVC samt skadelige og hormonforstyrrende ftalater
  • er intuitive og enkle å bruke

    Engangskateterisering hjelper deg med å opprettholde en sunn blære og reduserer risikoen for komplikasjoner, men vær oppmerksom på at selvkateterisering med kateter kun skal utføres etter resept fra lege og etter grundig opplæring.

Bestill gratis vareprøver hos Coloplast 

Pålitelige hjelpemidler kan være til god hjelp dersom du har vannlatingsproblemer. Er du i tvil om hvilke produkter du skal velge, kan du alltid bestille gratis vareprøver hos Coloplast. På denne måten kan du enkelt og raskt prøve ut de ulike produktvariantene for å finne akkurat de som gjør hverdagen din enklere.

Det er gratis frakt på alle bestillinger av vareprøver, og du kan bestille vareprøve uansett om du er midlertidig bruker av engangskateter, eller har brukt det over lengre tid.

Coloplast Assistanse er et ekstra servicetilbud hvor du kan få gode råd, relevant informasjon og inspirasjon til din hverdag med kateter. Du kan melde deg på månedlige e-poster eller holde deg oppdatert med oppdateringer på Coloplasts nettsider når det passer deg.

Registrer deg for Coloplast Assistanse og få tilgang til: (H3-overskrift)

  • råd og hjelp til gode rutiner
  • erfarne sykepleiere som du kan ringe til
  • artikler med nyheter, gode råd og inspirasjon
  • veiledningsvideoer, akkurat når det passer deg.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse