Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vant jackpot – Satset alt på undertøy for online-spillere

artikkelen fortsetter under annonsen

Spillermackosen blir garantert suksess

– Det er ikke så rart at jeg fikk det navnet jeg fikk, sier Max Løkke: – Først vant jeg en haug med Euro på et online casino. En kjempedeal! Jeg har aldri sett noen sider som har så fet bonusordning. Det kommer garantert til å bli en kjempehit med disse undissene!

Hodeplagget er allikevel det mest flatterende

Latsekk med griseflaks
Max har flaks. Ikke tvil om det. Men først og fremst er han lat; Kjempelat! Det er også mye av grunnen til at han satser på undertøy for den passive mann.
– Det er viktig med plass. Skal du spille, må du konse, sier han og fortsetter: – Da nytter det ikke med undisser som strammer. Klærne skal lede bort både spenning og svette. Spenningssvetten skal rett ned i sofaen. Der er den best, når det kommer til de tøffeste rundene på forskjellige spilleautomater og sånn.

artikkelen fortsetter under annonsen

Klassisk design
– Alle menn som har vært i forsen på 60, 70 og 80-tallet vil straks kjenne seg igjen. Derfor har han gått for det klassiske designet. Forsvarets gamle “Lang-herre-vinter-under” er designinspirasjonen. Max kaller dem for Mackos. Spilleundisser skal være i kjent form og farge. Det er komfortform i gul og offwhite som gjelder her. Gjenkjennelse skaper trygghet. Det er trygghet alt handler om. Det finnes ikke noen sånt som lykkeplagg. Dette er tung konsentrasjon, ro og fri bevegelse. Alt du trenger da er en behagelig og godt tilbakelent sittestilling… og en solid porsjon medfødt griseflaks. Da funker det ikke med grønt og rosa og andre fancy farger, erklærer han.

Litt egne tilpasninger er lov og b-vitaminer er sunt

Egne modifiseringer
Max Løkke regner med å ha hele kolleksjonen ute på markedet om kort til. Han regner med og selv være modell for plaggene. – Jeg er jo en flott mann, sier han; – Selv om jeg er andre generasjon single, har jeg pappakropp og godt opparbeidet fysikk.
Han forteller også at selv om spillerklærne er av beste kvalitet og finish er det lov å gjøre egne personlige tilpasninger. For å holde lisensproduksjonskostnadene nede, har han bestemt seg for at plaggene kommer i en stor størrelse, men allikevel er det jo ikke alt som passer alle.
– Selv har jeg laget litt ekstra plass under armene. Det er enkelt å få til. Du bare tar tak og trekker til alt passer din individuelle og unike fysikk. Det er viktig med god utluft og fri bevegelse i sofaen.
Derimot, presiserer han at hull til brystvortene bare er ekkelt og vekker unødvendig mistanke, selv i eget selskap.

Max skjems ikke for å gå ut i favorittantrekket

Av med finstasen og på med helsetrøya
Det mest iøynefallende ved Max’s spilleantrekk er hodeplagget. Det store lommetørkleet har fire knuter. Ett i hvert hjørne former det hvite stoffstykket til en kjekk og avkjølende lue. Dette hodeplagget er, i følge ham, et must for ekte spillere. Imidlertid er det konsemackoen og poker-helsetrøya som skal bli storselgerne, skal vi tro Hr. Løkke. Ingen spiller godt og konsentrert i fin dress.
– Helsetrøye og hodetørkle er tradisjonsplagg til pokerspill. Glem smoking og fete dresser. De beste slagene står i helsetrøye og lange mackos. Det er jo noe alle veit!

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse