Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Alle vet at rødhårede gutter ikke har sjans på pene jenter!

artikkelen fortsetter under annonsen

Frida Wictoria mener Meghan Marple bare tar Harry for pengene

Frida Wictoria Bache von der Ødegaard fra Ullern i Oslo er kraftig irritert på skuespiller Meghan Marple. Hun mener at den kjente Amerikanske skuespilleren umulig kan har falt for Prins Harry av naturlige grunner. For som hun sier: – Alle vet at rødhårede gutter ikke har noen sjans i hele universet!

Dypdeintervju: – Når de ikke har noen godt å drikke, vil jeg ikke ha vann engang! (Sitat: Frida Wictoria Her på Cafe i Sporveisgata)

Frida Wictoria kommer fra Ullern. Nå reiser hun og begge venninnene hennes til England for å demonstrere mot det kommende bryllupet mellom skuespiller Meghan Marple (36) og Prins Harry (33). Hun mener bestemt at her må noen si i fra. Dessuten kunne det vært hyggelig med julehandel på Harrods, samtidig med at hun har lovet venninnene Champagne-lunsj på The Ritz.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Ja for vi reiser faktisk før jul vi altså, svarer hun før vi har spurt om noen som helst.
Venninnene nikker. Alle har påfallende like antrekk. Vi spør om de allerede har funnet frem uniformene, og får et synkront: – Neei! og noen enkle skuldertrekk til svar.

– Er det så viktig hvem Harry gifter seg med da?, må vi spørre.

– Ja, faktisk! Det er skikkelig dust! Hun er bare såå golddigger. Greit at hun er skuespiller. Men hun elsker ikke Harry altså. Det går bare ikke. Alle veit at rødhårete ikke har noen sjans i hele universet. Hun tar han for pengene!

Venninnene er også veldig irritert og ganske sjokkert faktisk. Heldigvis er de helt enige.

– Jaa, også… avbryter venninnen, men glemmer hva hun begynte på, så de andre overtar i kor: – For det første er hun eldre enn han. Det er bare så cougar. Nei, det er værre. For selv om hun har rar nese og alt for spiss hake, så er hun alt for… Åhh! Det er bare så feil!

– Hadde han ikke vært prins hadde jeg ikke trodd på noe av dette. Det er ingen som heter Harry i fullt alvor!

– Rødhårete skal være single. Tenk om de får rødhårete barn da? avbryter hun som glemte hva hun skulle si i sta.

– Venninnene ser oppgitt på oss: – Tenk om han har rødt hår på… æsj! Hun er jo helt gæærn!

De tre forteller at de allerede har booket hotell og at de faktisk reiser på fullpris fra Gardermoen og ikke fra Trop. Plakatene er klare. Det er planlagt to markeringer. Både før og etter lunsj på lørdag. Nå håper de bare at innbyggerne i London skjønner norsk.

Bildene i artikkelen er av skuespiller Hannah Fierman, og kun brukt for å illustrere helt vanlig irritasjon. (Bildene er gjengitt fra moviemarple.com)

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse