Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vigdis raser mot foreldre som har mobil og drikker vin!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Hvorfor har dere barn» tordner Vigdis

Vigdis Irene Dømmestad fra Oslo er lei av foreldre som prioriterer mobiltelefoner og rødvinsglass fremfor å ta vare på barna sine. Nå raser hun mot det hun kaller hårreisende dårlige foreldre. «Foreldre som sitter med mobilen i den ene hånden og rødvinsglasset i den andre hånden på en fredags kveld burde heller adoptere bort barna sine til noen som faktisk liker barn bedre enn CandyCrush og likes» raser hun.

Barna skal være ALT
«Når foreldre ringer til andre foreldre med smarttelefonen sin er det noe som er fryktelig galt i samfunnet vårt» påpeker Vigdis og fortsetter; «Jeg har aldri prioritert mobiltelefonen min fremfor barna. Jeg er en veldig god mamma og blir rasende når jeg ser at andre mammaer ikke er glad i barna sine» sier hun. Hun mener mobiltelefoner og rødvin ikke bør være i nærheten av foreldre så lenge barna er under 18 år. Vigdis skal nå starte sin egne blogg der hun påpeker feil med andre mammaer samtidig som hun skal vise hvordan man kan bli en best mulig mamma. «Her er det nok mange som kan lære av meg» sier hun

Ta vare på barna deres: Vigdis er alenemor til 2 jenter og bruker all tid på jentene sine. Hun reagerer på at de fleste andre mammaer gjør feil når det kommer til oppdragelse og prioriteringer. «Ta enten vare på barna deres eller adopter dem bort» er hennes klare oppfordring til foreldre som ser på mobiltelefonen sin hver dag.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kritiserer NRK
Vigdis er også oppgitt over NRK som hver fredag legger til rette for rødvin og taco-kos med den berømte «gullrekka». «Fredagskvelden kunne vært et fantastisk tidspunkt å tilbringe tid sammen med barna. Istedenfor lokker NRK med fjåsete underholdning som innbyr til rødvin og voksenhygge» sier hun fortvilet. «Barna har ingen forutsetninger for å forstå satiren i Nytt på nytt og blir på den måte kastet bort fra fellesskapet av sine egne foreldre. Hårreisende og trist» avslutter Vigdis som avslutningsvis også påpeker at hun aldri ser på TV, drikker vin, bruker smarttelefon, er sammen med venninner eller koser seg alene. Hun mener norske foreldre aldri burde hatt barn.

Er du enig med Vigdis? Burde mobiltelefoner og rødvin bli forbudt for norske foreldre eller er det å gå for langt?

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse