Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vil dele ut SEXDUKKER for å hindre ukontrollert spredning av homofili

artikkelen fortsetter under annonsen

Ber helsemyndighetene om hjelp til vaksine

Pastor Ludvig Næss ved frikirkemenigheten La Håpet Lyse (LHL) har tatt til orde for at det nå må bli delt ut mannlige sexdukker til homofile menn.
– Dette gjøres utelukkende for å forhindre videre spredning av denne farsotten som nå rir vårt samfunn samfunn som en mare, sier han i harnisk.

Pastor Ludvig Næss ved frikirkemenigheten La Håpet Lyse (LHL)

– Vi må dessverre innse at enkelte har kommet så langt i sin dyrkning av denne homofiliteten, at de ikke kan behandles med vanlig forbønn, mener pastoren i en pressemelding til landets aviser.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ber hjelpmiddelsentralen om hjelp

Menigheten har nå stilet en henvendelse til landets hjelpemiddelsentraler, og bedt innstendig om at disse mennene gis en sexdukke å avreagere med.

– Dette må selvsagt være behovsvurdert etter nøye og lange samtaler med psykiatrien, bedyrer han, og fortsetter; – Dette tiltaket er ikke for å fremelske hvilken synd og hvilke nedrige handlinger homofil avstedkommer, men snarere for å forhindre at disse smitter sine holdninger over på andre ved sine vederstyggelige aktiviteter.

Eksempel på guttedukke pastoren mener bør bli standard i hjelpemiddelsentralens sortiment

Fromt samfunn

Som et generelt kommuniké fra LHL-menigheten heter det: «Vi er 100% sikre på at homofili er smittsomt, da Guds skaperverk ellers er perfekt. Dertil er det umulig at slike perverse obskjøniteter kan oppstå uten ytre påvirkning. Vår misjon nå er å forhindre ytterligere spredning av denne katastrofale parafilien. Menigheten finner det mest sannsynlig at slikt er blir spredt via et djevelsk nettverk i vårt ellers så fromme samfunn.»

– I tillegg vil vi hele menigheten gå til forbønn for de homofile, og vi forlanger at regjeringen bevilger atskillig midler til nattverd og for å finne smittekilden til denne monstrøsiteten, avslutter han, og fortsetter;
– Samtidig har vi gjort en henvendelse til helseministeren og helsetilsynet, så vi kan få utviklet en vaksine som ender disse uhumskhetene en gang for alle.

PS! eAvisa beklager på det ytterste at bildetekstene er blitt byttet om i denne artikkelen. Vi hadde lenge til hensikt å sette dette riktig, men fant oppgaven for tung.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse