Norges mest seriøse nyhetside

annonse

STOR UNDERSØKELSE: Lastebilsjåfører er best i senga!

artikkelen fortsetter under annonsen

Trailersjåfører holder mye lenger i senga enn de fleste andre yrkesgrupper

Denne vinteren har det vært fokus på at langtransporten og at de her dårlig skodd til vintersesongen. Bildet er noe mer nyansert enn som så.
En undersøkelse foretatt av Erotisk Institutt (EI) på Blindern i Oslo viser klart at langtransportsjåfører er de beste og mest utholdende elskerne. Dette gjelder selvsagt ikke lokale transportører og bybud. 

Overraskende nok er sykkelbud og brannmenn på verstinglisten.

Bildet viser frivillige ved Veivesenets kontrollstasjon Svinesund, Berg i Østfold

Undersøkelsen bygger på en spørrerunde er blant 2169 kvinner mellom 20 og 40 år ble spurt om hvilken yrkesgruppe de hadde best erfaring med seksuelt, kom det frem at 87% foretrakk langtransportsjåfører. Etter å ha blitt spurt om hvorfor, repliserte majoriteten av de med at det kom av den tilsynelatende ekstreme utholdenheten de fleste av yrkesgruppen besitter. På tross av at de trodde de ville holde ut mye lengre da de tilbringer mye tid alene og sikkert ikke har tilgang på det kvinnelige kjønn så ofte.

artikkelen fortsetter under annonsen
Lignende servicetiltak vurderes videre nordover,
for å øke motivasjonen hos utenlandske sjåfører.

Vi har kontaktet Den erotiske Guruen Tom k. Krogstad fra swingersklubben club4 om han har noen forklaring på dette fenomenet.

Herr Krogstad svarer oss med at han tror det kan ha sammenheng med at trailersjåfører er svært hyppige kjøpere av masturbatorer. Det er en kjensgjerning at jevnlig og hyppig bruk av masturbator,  fører til økt utholdenhet over tid. Vi følger opp med å spørre om det er noen spesielle masturbatorer han vil fremheve, da svarer han med at han vil anbefale Fresh innocence – Abbey, som er en liten og hendig lommevagina, Penthouse double sided av de med mer normal størrelse og for de som vil ha en masturbator med størrelse og tyngde, trekker han frem Perfect Woman.

Så jenter…… søker dere en mann som holder lenge…… finn en trailersjåfør….. langtransport helst.
– Brannmenn er jo helt ubrukelig. Deres første tanke når de kommer til et årsted er å ta frem utstyret og sprute, sier Club 4 admin i en kommentar.

– Single sjåfører, med kun et frodig fantasiliv…
og dårlige vinterdekk blir nok ikke å se i trafikken videre fremover, fremholder Krogstad.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse