Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vil forby at barn skal få leke doktor

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjent og kjær barnelek hevdes å skape overgripere

Feminist og pediatrisk adferdspsykopat Berit U. Rugle står frem med et krav om at barn må forbys å leke doktor med hverandre.

artikkelen fortsetter under annonsen

-Denne såkalte “uskyldige leken” som små barn bedriver er selve oppskriften hvordan man indoktrinerer unge menn til å velge et yrkesvei og karriere ut ifra mulig tilgang på ofre, mener Rugle.

– Det er en kjensgjerning at 97% av overgriperne innen legestanden er menn og det beviser at menn har fra fødselen av ekstremt mye større sjanse for å bli overgripere enn kvinner. Og når vi tenker på kravene for komme inn på Legestudiet, innser vi hvor hardt disse overgriperne er villige til å jobbe KUN for å få og tilgang til ofre, fortsetter hun; – Det er mer enn 10 av 10 det!

Når vi hevder at fagmennesker både innen psykologi, psykiatri og pedagogikk fremstiller dette som en del av leken som handler om å utforske den fysiske forskjellen på kjønnene, repliserer Rugle med at det faktum at blir bortforklart av såkalte fagpersoner som uskyldig utforskning, er et hårreisende eksempel på hva patriarkatet har overbevist viktige samfunnsområder om.

Når vi spør om hvordan Rugle har tenkt å håndheve loven, svarer hun at dette må legges under barnevern og politi, hvor barnevernet øyeblikkelig går inn med omsorgsovertakelse og foreldre fengsles hvis noen barn skal blir oppdaget under denne grusomme “leken”.

Denne artikkelen er sponset av Club4Shop.no

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse