Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Vil ha slutt på kynisk menneskehandel i fotballen

artikkelen fortsetter under annonsen

Kommunerevisor er overrasket over at ingen har tatt tak i problemet før

Revisor Kjartan Flatul Jenssen er sjokkert over at ingen ser problemet vi alle har rett foran nesen hver dag. Nå vil ha bruke sine siste år i arbeidslivet på å bekjempe det han kaller kynisk menneskehandel i fotballen.

– Hver da leser vi i avisen om at fotballspillere er solgt dit og dit, som om deres liv og egen vilje ikke betød noe som helst, sier han oppgitt; – Det er helt utrolig at ingen reagerer!

artikkelen fortsetter under annonsen

Han er pensjonert sjakkspiller, men fortsatt bydelsrevisor for Østensjø Bydel i Oslo. Kjartan Flatul Jenssen er også tidligere medlem av Black Metal-bandet Dimitert Borghild. Dette er også en fortid han er veldig stolt av, på tross av at han bare styrte lyden og stemte gitarer. Nå spiller han også selv – for det meste spiller han trekkspill for kona.

Vi spør han om han noen sinne har sett en fotballkamp?

– Javisst, svarer han stolt; – Jeg så Ski mot Bøler damelag på Haraløkka i 1982. Det var også der jeg fant min kone. Hun hang ut tøy like ved.

– Så… du så på henne og ikke på fotballen?, undrer vi.

– Jeg så de meste av kampen. Vi hadde sex borte i skogkanten, men jeg tørket fort av meg på stakken hennes og så de siste 10 minuttene etter pause. Ingen spillere ble solgt der, men jeg våkner fortsatt om natten og ser for meg de stakkars jentene slite ved en tekstilfabrikk i Kambodsja.

– Hvorfor akkurat Kambodsja, Flatul-Jensen?

– Det er med to S-er og uten bindestrek, korrigerer han og fortsetter; – Det er fordi de helt sikkert har tekstilfabrikker der, og jeg kan umulig tenke meg at kvinnefotball i Kambodsja har noen stor fremtid uten Norsk tilstedeværelse.

Kjartan Flatul Jenssen opplyser i en ePost til eAvisa (med liten e og stor a, uten bindestrek) at han nå regner denne saken som ute til bred samfunnsdebatt og at hans jobb som varsler er gjort.

På bildet blir den Amerikanske fotballspilleren Aaron Hernandez ført bort av Amerikanske agenter. Han ble ikke såvidt oss bekjent ikke solgt til noen tekstilfabrikk.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse