Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Visste du at 93% av alle Norske kvinner er UTRO? Dette er grunnen

artikkelen fortsetter under annonsen

93% av alle norske kvinner er utro

Flere og flere undersøkelser viser at så og si samtlige kvinner er utro mot sin partner. Det vil med andre ord si at dersom du er mann er det tilnærmet sikkert at hun har en eller flere på siden. Nå har imidlertid forskere funnet ut hvorfor kvinner er så mye utro.

Sinne og irritasjon
Det har i mange tiår vært allment kjent at kvinner i langt større grad enn menn, er mye irritert og sint. Grunnet kvinnens manglende forståelse for logikk er alle kvinner veldig ofte frustrerte og irriterte. Når kvinnene daglig bruker så mye tid på aggresjon som de gjør så produseres det hormoner og vaginale spenninger som igjen gjør at kvinnen opplever kåthet. Ettersom dette skjer relativt ofte er det svært få menn som klarer å tilfredstille kvinnen seksuelt. Av denne grunn vil de fleste kvinner finne supplerende partnere der de kan. Som oftest er dette på kvinnens arbeidsplass. Så med andre ord; er du mann med en kjæreste som jobber har hun mest sannsynlig sex med en på kontoret. I tillegg viser forskningen at kvinner ofte spiller på mobilautomaten som i stor grad skaper irritasjon de gangene de taper

artikkelen fortsetter under annonsen
Fil:Angry woman.jpg – Wikipedia
Et veldig vanlig syn for menn: Dette opplever de fleste menn med kjærester hver dag. Sint, irritert og hevngjerrig kjæreste fullstendig uten grunn. Nå har forskere funnet ut at det stadige sinnet er årsaken til at de aller fleste kvinner er utro.

Hva kan mannen gjøre?
Med andre ord så er altså utro kvinner mer eller mindre uskyldige når det kommer til deres hyppige utroskap. Grunnen til dette er at kvinnens aggresjon og sinne er biologisk anlagt. På samme måte som logikk klarer ikke kvinner å forbedre seg da disse manglene er medfødt hos alle kvinner. Det eneste menn derfor kan gjøre er å irritere kvinnen minst mulig samtidig som de raskt tilfredstiller kvinnen seksuelt når de opplever frustrasjon eller irritasjon hos kvinnen man bor med. Man vil selvfølgelig ikke kunne eliminere problemet, men her er det snakk om at mannen bidrar til å begrense kvinnens utroskap. På mange måter viser undersøkelsen at kvinnen i stor grad mener at stort sett det meste de gjør feil, indirekte eller direkte er mannens feil. Det er noe å tenke på. Menn bør ta seg sammen om de ikke vil at kjæresten skal være sinna hele tiden

Statistikken for menn er selvfølgelig langt hyggeligere. Menn ønsker i større grad å ha en rolig og balansert hverdag og oppfatter utroskap som en motpol til harmoni. Av denne grunnen er det kun mellom 1-2% av menn som er utro. Det kommer også frem av undersøkelsen at det er menn som stort sett alltid er den som holder familien samlet mens kvinner ofte er ute å har sex med jobbkolleger.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse