Norges mest seriøse nyhetside

annonse

VMs mest sexy spillere

artikkelen fortsetter under annonsen

Fotball-VM 2018 nærmer seg med stormskritt

Fotball-VM 2018 nærmer seg med stormskritt. Selv om fotball ikke er det vi skriver mest om i disse spaltene, tar vi gjerne en titt på noen av deltakerne i årets idrettsbegivenhet, som finner sted i Russland.

(Kilde: Pixabay)

 

artikkelen fortsetter under annonsen

Dagens fotballspillere har nemlig mye penger mellom hendene. Når man i tillegg bør ha en veltrent kropp for å prestere godt på fotballbanen, er det mange lekre mannebein som deltar i denne turneringen. Det er ikke til å stikke under en stol at flest menn er opptatt av VM i fotball, men kanskje kan noen av spillerne i denne artikkelen sørge for at damene også slår seg ned i godstolen.

Sommerens store høydepunkt

Norge var som vanlig sjanseløse til å kvalifisere seg blant de 32 deltakernasjonene, som er inndelt i åtte grupper bestående av fire lag. Kampene spilles i elleve vertsbyer i Russlands europeiske del, og de største oddsfavorittene i fotball vm 2018 er gamle travere som Tyskland og Brasil. Førstnevnte er kanskje ikke mest kjent for sine sexy innbyggere, men de mønstrer kjekkasen Mats Hummels i forsvaret. Bayern München-kapteinen blir også en viktig brikke hvis laget skal greie å innfri forhåndstipsene og forsvare 2014-tittelen, men det er mange om beinet.

Spania, Brasil og Frankrike tørster etter revansje

Disse storhetene har alle en gode muligheter til å utfordre tyskerne om tittelen – både på banen og ikke minst når det kommer til utseendet. På det spanske landslaget legger vi spesielt merke til forsvarsspilleren Gerard Pique. Dette er mannen som kapret hjertet til selveste Shakira for noen år siden, noe som siden har ført til en del drama blant spillernes fotballfruer.

Brasil har også flere atleter i toppklasse, og vi kommer selvsagt ikke utenom Neymar som kan fortrylle de fleste med sine driblekunstner, en velfylt bankkonto og et frekt smil. Frankrike kan  skilte med muskelbunten Olivier Giroud på topp. Vi kan vedgå at det finnes bedre spisser enn denne Chelsea-spissen i årets VM, men ingen av dem tar seg like godt ut i badebukser som denne muskuløse franskmannen.

Olivier Giroud tar seg uvanlig godt ut i den franske spillerdrakten. (CC BY-SA 2.0) by brazil2014gram

Flere kjekkaser hos outsiderne

VM er også en tid hvor TV-titterne skal få oppdage nye lag og spillere. I forrige mesterskap overrasket Costa Rica alle tippe-ekspertene ved å gå helt til kvartfinalen. En av Irans største stjerner heter Karim Ansafarid, som nok også kan smelte mange pikehjerter i løpet av turneringen. Ansafarid spiller for greske Olympiakos, og kanskje blir han snappet opp av en storklubb hvis han viser godt spill i løpet av turneringen. Vi må heller ikke glemme evigunge Cristiano Ronaldo, som sannsynligvis spiller sin siste store turnering. Dette blir derfor siste mulighet til å beundre noen av fotballens mest imponerende magemuskler, midt på …sommeren.

De fleste er opptatt

Vi må allikevel skuffe de jentene som håper å gjøre et kupp på partnerfronten. De aller fleste spillerne er opptatt. Alle pengene som er i omløp i internasjonal toppfotball, gjør selvsagt stjernene til attraktive partnere som nærmest kan velge og vrake i fristende tilbud fra det motsatte kjønn.
Det mest fornuftige er nok derfor å holde seg hjemme i godstolen og beundre spillerne på avstand, samtidig som vi kan glede oss over at kaktusene Wayne og Coleen Rooney ikke blir å se i Russland denne sommeren.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse