Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Voksenopplæring: Slik unngår du å voldta jenter på julebordet i år!

artikkelen fortsetter under annonsen

Tips til norske menn!

Ukultur og tafsing avsløres nærmest daglig på norske arbeidsplasser. Nå når julebordsesongen står for tur er det en rekke menn som er nervøse for at de skal ende opp som «han fulle» eller «han som tok Hanne fra regnskapsavdelingen puppen». Det finnes råd:

Råd til menn som tafser
En gruppe helt normale menn ved Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har nemlig funnet ut noen gode tips som gjør at du som mann slipper å antaste dine kvinnelige kolleger. «Først og fremst kan det være en idè å bli hjemme om du vet at du blir så udugelig i fylla at du tror du kan ta på puppene til jenter fordi du er full og kul» sier en helt normal mann fra Gjøvik som ikke tar jenter på pupp eller tiss selv om han er full.
Bilderesultat for drunk man touching woman
Greit å kysse litt? I følge normale mennesker er det ikke normalt å kysse på jenter som ikke samtykker. Det har også kommet frem at det heller ikke greit å ta jenter på puppen eller mellom bena viser en rekke undersøkelser.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke greit selv om du er kåt
En annen typisk feil oppfatning disse «mannfolka» har er å tro at alle jenter kan klås på fordi de selv er kåte. «Nei selv om man er en kåt mann og vil ha sex så kan man ikke klå på jenter. Det er faktisk straffbart» sier en vanlig mann med gjennomsnittelig IQ.

Her er noen viktig råd til deg som er redd for at du i verste fall kan voldta jenter:

  1. Om du plutselig tror at alle jenter er klar for å ligge med deg etter at du har drukket 26 øl så tar du mest sannsynlig feil og bør dra hjem
  2. Om en jente sier at du er ekkel og at du skal slutte å klå på henne så bør du først slutte å klå, deretter dra hjem
  3. Når du ser dobbelt og klokken bare er 1930. Dra hjem
  4. Om du føler at du bør ta frem tissen og onanere foran jenter. Dra hjem
  5. Når du prøver å kysse en jente på jobben som du aldri før har pratet med. Dra hjem

Om du allikevel ikke klarer å dra hjem og havner i den situasjonen hvor du faktisk har voldtatt og ødelagt livet til en helt uskyldig jente; Sett en glassflaske opp i rompen din og hopp ned med rompen først slik at alt glasset knuser og skjærer deg opp slik at du aldri kan gå normalt igjen. På den måten skjønner folk at du er en voldtektsmann og får sjansen til å løpe vekk fra deg neste gang du viser deg ute!

LES OGSÅ: Her smugler Ari Behn kokain!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse