Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Wenche Yvonne er lei av at folk tror hun har operert, og lagt inn silikon

artikkelen fortsetter under annonsen

Noen av oss er født sånn, sier hun!

Wenche Yvonne Svendsen (19) fra Bjørkelangen er veldig lei av at alle tror hun har betalt masse penger for utseende sitt. Hun føler at folk dømmer henne etter hvordan hun ser ut:
«Jeg får mange blikk av både gutter, jenter, menn og kvinner. Noen er så frekke at de til og med kommer bort og spør direkte hvor mye penger jeg har brukt på operasjoner. De tar det som en selvfølge at jeg har fikset på utseende mitt. Jeg fatter det ikke hvordan de kan tro det og at de bare kan komme bort til meg å si sånt. Det er frekt, sier hun, og fortsetter:
«Jeg blir helt satt ut når folk spør meg om operasjoner og silikon og sånn. Jeg går aldri bort til noen med stor nese eller små pupper og spør om de har operert. Jeg tenker jo bare at de er født sånn. Men det er jo veldig typisk nordmenn å tro at ingen kan være født perfekt lissom! Jeg kan ikke noe for at det sexy og populært å se ut sånn som jeg gjør.» sier hun.
Bilderesultat for tijana djuricic
Wenche Yvonne får masse spørsmål om utseende sitt: «Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk tror jeg opererer meg og har lagt inn silikon,» sier hun.

Blir satt i bås
Hun innrømmer at hun er veldig jålete og liker å pynte seg.
«Jeg farger håret og setter på negler og øyevipper, og det er jo helt vanlig. Men folk ler av meg nå jeg sier at det er kun det jeg jukser med. Av en eller annen grunn så tror de meg ikke. Jeg føler at de ler av meg og tror jeg er dum, bare fordi jeg er over gjennomsnittet pen og prøver å forklare de at jeg er helt naturlig«, sier den fortvilte jenta.
«Jeg håper dere forstår at det er kjipt følelse å bli ledd av. Jeg har faktisk følelser og blir lei meg, sier hun.
Men Wenche Yvonne har valgt å gå med hevet hode.
«Jeg er meg selv og veldig fornøyd med meg selv. Jeg ser på kritikken og latteren rundt meg som misunnelse. Det er kun usikre og misunnelige personer som oppfører seg sånn. Jeg vet at de egentlig skulle ønske at de var så naturlig pene og sexy som meg«, avslutter hun før hun må løpe for å rekke en legetime.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse