Norges mest seriøse nyhetside

annonse

#WhyNotMeToo fortsetter – Nå skal luremusene tas

artikkelen fortsetter under annonsen

Trondheim vil ha slutt på feil romantiske signaler

Det nye sammenslåtte Trøndelag fylke har i sine politivedtekter en gammel hjemmel for at kvinner som gir misvisende romantiske signaler rapporteres. Nå tas denne hundreår gamle loven i bruk, for å ta de Trondheims klubbeiere kaller for “luremus”.

– Luremusene er noen nedrige snyltere, sier en klubbeier i Trondheim sentrum indignert. Han får overraskende nok støtte av Politiet i byen.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Disse jentene aner ikke hva de skaper av sjalusi, frustrasjon og problemer i helgene, sier konstituert overkonstabel ved Trondheim Politikammer, Gudleik Strengen. Han er ikke mye glad for denne nye trenden.
– Vi hadde samme greia gående på 80-tallet her. Men da var klesstilen så håpløs, at ingen tok dem virkelig alvorlig. Nå er situasjonen blitt seksualisert og tilspisset, og vi må bare foreta oss noe. Nå ser jo mange av disse ut som en blanding av plastikkdukker og småhorer. Dette kan ikke fortsette.

Metodene er mange. Ikke alle er like vellykket.

Ordspill gikk galt

Som en slags spøkefull tilnærming tok Trondheimspolitiet bladet fra munnen forrige måned og innførte “fellingstillatelse” på luremus. Det gikk ikke helt etter planen. Et jaktlag fra Stjørdal misforstod ordspillet. Heldigvis ble de to jentene bare skadeskutt, og slapp unna med skrekken og ufrivillig vannlating.

– Derimot er dette virkelig alvor for de menn som faller for denne tilnærmingen, forteller Strengen strengt: – Ordspill er ikke noe for players, men vi får stadige bekymringsmeldinger fra frustrerte menn som opplever at jentene gjemmer seg bak “offermasken” så fort Visa-kortet i baren er belastet fullt.

Slik ble da også meldingssystemet skapt i Trondheim. Både jenter som vet å bruke kvinnelisten og de som bruker andre metoder for og nå frem med sin væremåte, må nå dokumentere at de har fullført det de har begynt på. Hvis ikke kan de bli rapportert.

Godkjente attester

– De som kan vise til 10 troverdige og “godkjente” attester og på den måten kan vise til aktverdig (løsaktig red.anm.) oppførsel innenfor luremussegmentet, vil kunne velge mellom VIP-kort på The Mint, Studio 58 og Bar Muda eller alternativt rabattkort på plastikkirurgisk hos Aleris, sies klubbeieren, som gjerne vil være anonym.

– Det blir vel omfattende å kreve ekteskapsattest, retter overkonstabel Strengen; – men disse skal være klar over at luremus er svindel på linje med veganer og hipster…

På den annen side kommer politiet til å benytte seg av reaksjonsformen bortvisning for de som ikke kan oppføre seg. Etter 5 bekymringsmeldinger fra menn som føler seg sveket, vil jentene få pålegg av politiet om å ikke pleie sosial kontakt med menn, uten først å klart tilkjennegi sin sviktende reelle interesse.

Slår strengere ned på Golddiggers

Ved andre gangs pålegg mener vi det vel vi at det ville i all anstendighets navn være mulig å forvente en enkelt fellatio, ler klubbeieren: – Eller alternativt åpner vi et sted hvor kun disse luremusene har adgang. Skulle likt og sett det mannlige klientellet på dette stedet!

Strengen rister oppgitt på hodet, men må minne om den delen av vedtekten som populært kalles “golddigger-paragrafen” i lokalmiljøet: – På et tidspunkt vil gjengangerne ikke få pleie kontakt med menn med årsinntekt over 9 ganger folketrygdens grunnbeløp eller gutter med odel på over 4 dekar, sier han kategorisk og grav alvorlig.

Strengen mener at man generelt burde vært enda strengere: – Dette er egentlig ikke vårt problem. Alle veit jo at alle rappere og “golddiggers” kommer fra Jessheim …men av en eller annen grunn ender de opp her i byen.
– Det er en ganske uforenlig mix, når de hver for seg er nådd opp i sine respektive “karriærer”, avslutter han.

Ennå en Trøndermann ledes ut i usikkerheten….

 

 

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse