Norges mest seriøse nyhetside

annonse

12 småkriminelle som hadde veldig uflaks og havnet i fengsel for INGENTING!

artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ikke alltid man har flaksen på sin side!

De fleste av oss går gjennom livet uten å gjøre så mye ugang. Men noen ganger går ALT galt. Her er noen bilder av personer som ikke har utført de helt store og gjennomtenkte kriminelle handlingene, men som virkelig fikk kjenne på det å ha en dårlig dag.

1. Robin var litt uheldig da han gjorde innbrudd hos bakeren. Han var sulten og skulle egentlig bare ta et par boller. Så skled han i smøret og fikk melposen over hode… Derfor er han veldig irritert!
uten-navn

2. Tommy trengte briller og hadde ikke penger. Han brøt seg inn i en brillebutikk og var opptatt av å finne riktig styrke da politiet kom. Han fikk ikke med seg briller…
Bilderesultat for rick james

3. Vegard elsker solarium, men ville ikke at noen skulle vite det. Derfor brøt han seg inn etter stengetid. Han var trøtt og la på altfor mye penger. Han sovnet raskt med kapsen på og ble vekket av politiet. Han er stolt av skillet.
Bilderesultat for wtf mugshots

4. Sindre skulle bare ta med en liten blomst til mammaen sin. Han så ikke at politiet sto ved siden av. Han ble tatt, men fikk lov til å ta en telefon til sin mor og fortelle hva som hadde skjedd. Moren ble selvfølgelig rørt over Sindres gode hjerte.
Bilderesultat for wtf mugshots

5. Ken Robin er egentlig bare en liten gutt som har havnet i et småkrimminelt miljø. Det eneste han ønsker er å være liten gutt. Derfor brøt han seg inn i lekebutikken. Han kosa seg så veldig at han glemte seg helt bort og begynte å bygge bilbane inne i butikken. Politiet tok ham i et lykkelig øyeblikk, noe som vises på bildet.
Bilderesultat for wtf mugshots

6. Sigrid tok seg et bad i kirkefontena fordi hun ikke har noen bo-adresse for øyeblikket. Hun ville bare vaske seg litt, men nakenhet og såpe i offentlig fontene er ikke lov! Hun er ekstremt opptatt av hygiene og ble driiitsur da hun ikke fikk dusjet ferdig.
Bilderesultat for wtf mugshots

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 7 BILDER

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse