12 småkriminelle som hadde veldig uflaks og havnet i fengsel for INGENTING!


7.  Kjell skulle på søndagstur på mopeden sin og fulgte ikke med på speedometeret. Han ble tatt i 55 km/t i 30 sona. Kjell er i utgangspunktet en god samfunnsborger og påpekte at han hadde på seg hjelm. For at politet ikke skal glemme det, insiterte han på å ha på hjelmen på bildet.

Bilderesultat for wtf mugshots

8. Erik ønsket å bli vegetarianer. Han manglet litt urter og snek seg inn i naboens hage. Han trodde det var persille han smakte på, men det viste seg å være marijuanaplanter. Nå er både han og naboen arrestert. Huset til Erik ligger nå ute for salg.
Bilderesultat for wtf mugshots

9. Anders ble veldig lei seg når han ble tatt av politiet. Han ville bare prøve å være litt rampete og sparket til et MCDonalds-skilt. Anders har ikke gjort noe galt i hele sitt liv, og kommer ikke til å gjøre det heller.
Bilderesultat for wtf mugshots

10. Kirsten hadde dårlig råd og snek seg inn på kino for å se The Conjuring 2. Hun ble så redd at hun selv ringte politiet og sa hva hun hadde gjort. Kirsten har nå sluttet å se skrekkfilmer.
Bilderesultat for wtf mugshots

11. Trond elsker Halloween. Men tok feil av datoen. Han skremte ungene i nabolaget og ble holdt nede av tre forbanna fedre til politiet kom. Trond vet nå hvilken dato han skal gå trick and treat neste år. Hvis han slipper ut da.
Bilderesultat for wtf mugshots

12. Asbjørn er enebarn og vant til å få vilja si og gjøre som han vil. Da han kjeftet på politiet fordi de sto i veien for han, ble Asbjørn veldig sint og klikket når de ikke flyttet seg slik jan bad om. Politiet måtte ta han med inn. Dette synes Asbjørn var veldig urettferdig og måtte understreke dette på bildet.
Bilderesultat for wtf mugshots

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro