Norges mest seriøse nyhetside

annonse

14 helt sinnsyke makeup-tips du bare MÅ lære deg til helga!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ekspertene gir deg sine hemmelige sminketips!

Hverdagssminke og partysminke! Det er stor forskjell på det. Det beviser disse personene som tar helgesminken skikkelig på alvor. Skal man på fest skal man alltid legge på litt ekstra for å se bra ut! Nemlig!

1. Ninas tips: Hardu rødt hår er det veldig fint å bruke gul øyenskygge for å hente igjen litt av fargen i håret. Kjør ALLTID på med rød leppestift og forstørr leppene dine med denne. Jeg bare digger sort eyeliner og kan ikke få nok. Kjør på med alt.
Bilderesultat for wtf makeup

2. Erles tips: Du må ta masse sol. Husk at det går ikke an å bli for brun. Når fargen er i boks så er det penest å bruke hvit øyenskygge, og gjerne leppestift i samme farge. Kontraster er ALLTID pent sammen.
Bilderesultat for tan fails

3. Vibekes tips: Jeg anbefaler alltid å markere og lage effekter. Du tar det du er mest fornøyd med og lager to. Jeg er fornøyd med det meste og dobler derfor effekten av øyne, bryn og vipper. Det er drit lekkert og sexy.
Bilderesultat for drawn on eyebrows fail

4. Connies tips: Jeg liker å gå rett på sak. Jevn skygge i sterke farger. Hev gjerne bryna så du får læftet øynene og et smalere ansikt. Husk ALLTID rød leppestift!
Bilderesultat for wtf makeup

5. Camillas tips: Uansett hvilke farger du velger og hva du gjør, husk å ALLTID  tegne skjønnhetsflekk litt over munnen. Det er supersexy! Eller er det bare å ekprimentere med form og farger. Jeg liker å ha farge i hele ansiktet og at de går litt inn i hverandre så det blir litt naturlige overganger.
Bilderesultat for wtf makeup

6. Gretes tips: Jeg liker ikke å ta sol, derfor bruker jeg brunkrem og solpudder, som gir litt glød i ansiktet. Jeg har litt uren hud så legger jeg på litt ekstra  for å dekke det til. Ellers fremhever jeg alltid øynene, så gutta kan se hvor pene de er. Ellers er jeg helt avhengig av babyrosa leppestift som jeg anbefaler å ha. Det er sexy.
Bilderesultat for wtf makeup

7. Lisas tips: Det viktigste er å dekke huden. Derfor bruker jeg foundation, også tar jeg litt mørk øyenskygge over for å få litt liv og naturlige skygger i ansiktet. Fordi leppene mine er små, dekker jeg de så de blir borte, og fordi jeg alltid har fått mye skryt av øynene mine fremhever jeg de med sort i stedet.
Bilderesultat for wtf makeup

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 7 SEXY SMINKETIPS

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse