Norges mest seriøse nyhetside

annonse

14 helt sinnsyke makeup-tips du bare MÅ lære deg til helga!

artikkelen fortsetter under annonsen

8.Karoline og Elines tips. Vi tar mye sol og bruker masse foundation. Vi bleker håret hver tredje uke. For oss er bleket hår en del av makeupen. Det blir liksom en egen stil. Solbrun hud – hvitt hår og hvit sminke. Vi er veldig poplære hos gutta både sammen og hver for oss, så denne stilen er en sikker vinner i helgen.
Bilderesultat for wtf makeup

9. Ellinors tips: Jeg bestemmer alltid hva jeg skal ha på meg først fordi jeg bruker fargene på klærne i sminken. Jeg anbefaler alle å kjøpe seg en sminkekoffert sånn at du alltid har tilgang til alle fargene. Så er det bare å kjøre på rundt øynene og markere de. Har du veldig små pupper som meg så må du få øyenkonttakt med gutta og det får du når du markerer de.
Bilderesultat for makeup fail

10. Eirins tips: Jeg har akkurat begynt å sminke meg og har forkjærlighet for røde lepper! Jeg forstørrer de litt med selve leppestiften, for da har jeg også muligheten til å markere øynene og bryna mer også. Vinn vinn kaller jeg det.
Bilderesultat for makeup fail

11. Grys tips: Jeg liker å ekprimentere med farger. Gjerne mange på en gang. Bortsett fra det så legger jeg øyneskyggen litt forskjellig hver gang. I dag følte jeg meg sånn her. Så mitt tips er å føle seg fram på dagsform og farger. Vær uredd og tørre litt mer. Det blir fint som dere ser.
Bilderesultat for wtf makeup

12. Ednas tips: Jeg bruker foundation, eyeliner og sterk leppestift. Enkelt og greit. Jeg er ikke så glad i disse tykke øyebryna alle skal ha i dag, så de toner jeg ned litt. Jeg er vel litt annerledes med lys foundation og tynne bryn. Men det er litt gøy å gå mot strømmen. Prøv det.
Bilderesultat for makeup fails

13. Solveigs tips: Jeg har rett og slett ikke så mye øyelokk, derfor fant jeg ut at jeg kan klippe ut papir og lime de på lokkene mine. Jeg fant ut at jeg kan lage mønster og har kjøpt inn ark i mange farger. Du får en litt sånn mystisk og «slem jente» look som gir masse oppmerksomhet på byen. Ellers markerer jeg munn med knallfarger og lepper med sort.
sminketips

14. Ritas tips: Jeg er jo en skikklig gla`jente og liker farger. I dag har jeg gått for todelt øyenskygge i mine yngligsfarger gult og lilla. Jeg liker å ha skyggen litt opp i panna da det gir meg en smalere fasong på ansiktet. Jeg får bryna mine til å forsvinne i fargen og markerer litt tynne bryn høyere opp. På denne måten ser jeg 20 år ynger ut, så det abefales alle over 40 år.
Bilderesultat for make up fail

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

Vi håper at du med dette fikk med deg et godt tips eller to og vil med dette ønske deg lykke til, god bedring og god helg 🙂

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse