Norges mest seriøse nyhetside

annonse

24-årig BLONDINE tok familiens bil på JENTETUR uten lov – Endte i rettssak, samfunnstjeneste og skilsmisse.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Alle vet jo at blondiner ikke kan kjøre bil, påstår ex-mann.

På tross av at hun har førerkort for traktor, moped og privatbil ble husmoren og jentegjengen stoppet av politiet ved Høvik ved 13-tiden fredag.

Hun hadde uten lov tatt familiens Crysler 300C og invitert tre venninner med på biltur. Den ville ferden gikk fra sentrale deler av Oslo Vest i retning Drammen. Ektemannen ante straks uråd og ringte da 911, som han trodde var krisetelefonen for nymfomane. De skjønte heldigvis straks alvoret og kontaktet videre politiet i Asker og Bærum.

artikkelen fortsetter under annonsen
Samfunnsstraffen ble avtjent i form av bilvask i korrekt antrekk

De tre damene ble stoppet ved Høvik og straks lagt jern. – Vi ble nærmet tvunget til å legge oss flat, forteller den ene venninnen; – Det var enormt krenkende. Jeg føler meg faktisk skikkelig #metoo nå.

Under den påfølgende hasterettssaken samme fredag kveld, ble tre av fire dømt til tre kvarters samfunnstjeneste. De brukte denne tiden på å vaske bilen, som var brukt under ugjerningen, og sette førersetet tilbake tilbake i riktig posisjon.

En tredje venninne, som med på heisa-turen ble frikjent,
da det ble fastslått at hun var ekte brunette.

Dette var ikke nok for kvinnens ektemann. Han har i ettertid forlangt skilsmisse og kaller seg allerede for kvinnens «ex-mann». Han har også allerede satt parets 7 barn på hjem og bestilt seg flybilletter til Thailand, for å finne ny og lydig kone.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse