Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Tormod kjøpte sykkelutstyr for 120000, men kom allikevel på sisteplass!

artikkelen fortsetter under annonsen

Sykkel-Tormod raser mot sportsbutikk!

Når Tormod Eier fra Sykkylven i en alder av 40 år bestemte seg for å sykle aktivt på elitenivå, bestemte han seg samtidig for å gjøre de investeringer som skulle til. Han kjøpte sykler, sykkelhjelmer og drikkeflasker fra de dyreste leverandørene og pyntet Facebook-kontoen sin med bilder av sykkelkvitteringer og landeveier for å komme skikkelig igang. Etter 3 måneder på sykkelen rundt omkring i nærmiljøet er han nå rasende på sportsbutikken der han kjøpte utstyret som skulle få ham i eliteform.

Kom på sisteplass med det dyreste utstyret
Etter flere ukers trening med flere sykleturer meldte Tormod seg på «Den lille styrkeprøven». «Rittet er 9 mil i lett terreng og krever noe trening, men de fleste skal klare dette» skriver arrangøren på sine nettsider. Dette er Tormod på ingen måte enig i! «Jeg var etter flere uker på sykkelsetet godt trent, men var med all sannsynlighet minutter fra å omkomme» forteller Tormod om sin første konkurranseerfaring. Han fullførte på desidert sisteplass og var mildt sagt skuffet. I målområdet sammenlignet han utstyret med de andre deltagerne og ble mildt sagt sjokkert. «Det var ingen, absolutt INGEN som hadde like dyrt utstyr som meg» sier Tormod. Nå krangler han med sportsbutikken i Sykkylven for det han mener er ren svindel. «Utstyret de solgte meg kan ikke være i nærheten av bra nok når man kommer på sisteplass bak drittunger på 19 år som låner sykkelen til naboen» sier han tydelig irritert.

Dyreste utstyret ga sisteplass: Tormod Eier har syklet i mange uker og investert enorme summer på dyrt utstyr. Tross denne investeringen havnet han på sisteplass, nærmere 3 timer bak nest-siste mann i konkurransen. Nå raser han mot utstyret.

artikkelen fortsetter under annonsen

Mener sykkelbransjen er pil råtten
Tormod benytter samtidig anledningen til å gi sykkelmiljøet et lite spark. Han forklarer at han føler seg lite inkludert og at han, tross utstyr til over 100 000,-, ikke møter den respekten han burde få med slikt type utstyr. «Det er lite respekt og lite ydmykhet å spore. De fleste syklister jeg tar kontakt med verken stopper opp eller kommenterer det dyre utstyret» forteller han. «Jeg vet de ser utstyret og synes det er veldig rart og respektløst når de verken anerkjenner eller i det hele tatt kommenterer det» avslutter Tormod. Vi sier hadet til Tormod i det han skal sykle 3,6 kilometer. «Dette erden 3 treningsturen allerede i august» forteller han.

LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse