Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Full politiutrykning på Oslo S. Jakter på mann som ikke så ned på mobil

artikkelen fortsetter under annonsen

«Svært mistenkelig» sier politiet

En mann i 30-årene er i ettermiddag arrestert, mistenkt for å bedrive ulovlig virksomhet etter at han som eneste person ikke hadde en mobil i hånden som han tittet ned på. «Vi har kontroll på mannen, men prøver nå å kartlegge den noe spesielle situasjonen» sier politiet som fikk en rekke tips fra andre reisene. «Mannen ble observert uten mobil eller nettbrett i hånden. Han bare stirret ut i luften som en psykopat» sier operasjonsansvarlig

Forklaringen stemmer ikke
Mannen har i avhørt forklart at han ikke ville se på mobilen sin, men at han ville bruke litt tid på å se på omstendighetene rundt seg. «Ja det stemmer, en slik forklaring har ingen tillit og vi undersøker nå om mannen kan ha tilknytning til kriminelle miljøer der man ikke ser ned på en mobil absolutt hele tiden» forklarer politiet.

artikkelen fortsetter under annonsen

Risikerer 12 års fengsel
Mannen som fremstår som normal satt i over 20 minutter uten å se på mobilen sin èn eneste gang. Overvåkingskameraene fanget opp denne svært spesielle adferden og alarmen gikk for alvor da også andre passasjerer ble redde av mannen som da bare satt og stirret ut i luften. «Det er ting som tyder på at mannen er terrorist og at han derfor ikke bruker mobilen av hensyn til digitale spor» opplyser spesialenheten for avvikende digital adferd i Oslo. Blir mannen funnet skyldig i ordenforstyrrelse som følge av dette risikerer han 12 eller 19 års fengsel med god mat, lommepenger, gratis helsetjenester og generelt en luksuriøs tilværelse.

Politiet oppfordrer nå folk som ferdes rundt trafikkknutepunkter å melde fra om man ser menn eller kvinner som sitter uten mobil og bare stirrer rart ut i luften. «Det er viktig at vi samarbeider om å ta disse personene» avslutter politimannen som er en av de ytterst få menneskene i verden som faktisk synes dadler er helt ok.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse