Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Familiefar innlagt på psykiatrisk etter 14 dagers sommerferie med regn

artikkelen fortsetter under annonsen

Familiefar ble gal av norsk «sommer»!

Sykehuset Østfold meddeler idag via ambulansetjenesten at de i morgentimene onsdag måtte rykke ut for å hente en familiefar på en hytte i nærheten av Hvaler. Mannen som med sin kone og 2 voksne barn skulle nyte sommerferien ved kysten klarte ikke å våkne opp til nok en regndag og gikk inn i en psykose grunnet det han selv kaller Det Norske «sommerværet»! Tilstanden er kritisk!

Hadde kjøpt ny båt og snekret brygge
Familiefaren som av naboer beskrives som en stabil og hyggelig kar hadde gledet seg til sommerferien i mange måneder. Han hadde kjøpt ny båt, snekret ny brygge og satt opp eget boblebad på verandaen slik at de kunne nyte de lange sommerkveldene med utsikt over Oslofjorden. Slik ble det ikke. Det ble ikke en eneste båttur og deler av bryggen blåste bort allerede første dagen. Det nyinnstalerte boblebadet ble heller ikke brukt da kraftig nedbør skapte fukt i sikringskapet slik at de var uten strøm i nesten 3 dager.

artikkelen fortsetter under annonsen

Grillmat for tusenvis av kroner utgått på dato
Videre kan familien fortelle at faren var svært bekymret over all grillmaten de ikke fikk benyttet. Grillmat for over 3000 kr var godt plassert og det var planlagt at de skulle grille hver dag, noen ganger også til lunch. Slik gikk det heller ikke. Med regn hver dag ble det stort sett brødmat og pasta på familien. Dette resulterte også i at faren fikk forstoppelse og måtte på sykehuset for en «Manuell behandling av tarmsystemet» forteller moren. Hun forklarer hva som skjedde i morgentimene slik: «Jeg og ungene lå i stua og sov på grunn av en fuktskade i taket på soverommet. Dette gjorde at både jeg og mannen min våknet av drypp i ansiktet titt og ofte så derfor plasserte jeg meg i stuen sammen med ungene» forteller hun. «Mannen min derimot sov på rommet til ungene. Denne dagen hadde imidlertid ungene glemt å lukke vinduet og stakkars mannen min våknet derfor opp med store mengder vann i sengen» forteller moren tydelig preget av situasjonen.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er bad-weather-productivity.jpg

Eneste feriebilde: Dette bildet på vei til hytta var det eneste bildet familien rakk å ta før telefoner og kamera blåste i vannet første dagen de ankom hytten.

Ble vekket av skriking og banneord
Moren forteller videre at mannen som er sterkt kristen aldri noensinne har bannet, men at de denne morgenen ble vekket av gjentatte banneord, skriking og ukontrollerte brøl fra farens klissvåte seng. «Jeg løp inn for å se hva raseriet skyldtes og fant mannen min i en seng fylt med vann og gammel grillmat«. Moren vil ikke gjengi ordrett hva mannen skrek, men avslører at værgudene til de grader fikk gjennomgå og at mannen med all sannsynlighet ikke lenger er veldig troende. Moren ringte umiddelbart ambulansen, men den ble kraftig forsinket grunnet heftig nedbør så mannen rakk desverre i rent raseri og ødelegge resten av bryggen, slå i stykker boblebadet og spise 4 kilo rått grillkjøtt. Mannen er derfor nok en gang tilbake på sykehuset for en ny «manuell behandling av tarmsystemet».

Må tømmes for rått kjøtt: I ren desperasjon over å ikke ha fått grillet èn eneste dag i ferien spiste familiefaren 4 kilo rått grillkjøtt. Dette resulterte i at mannen måtte innom en tarmbehandling før han ble sendt videre til psykiatrisk for evaluering.

Vi ønsker mannen god bedring og videre god ferie i sommerNorge tross omstendighetene! Har du noen gode ferieminner? Del de med oss i kommentarfeltet under!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse