Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Irritert kvinne med mensen drepte mannen sin fordi han pustet

artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen har fortsatt PMS, angrer ikke på drapet!

Politiet melder fredag ettermiddag om at en kvinne i begynnelsen av 40-årene i formiddag i ren irritasjon drepte mannen sin med bare nevene samt at hun bet av han hodet grunnet mannens måte å puste på. Kvinnen har i lang tid slitt med PMS og forklarte politiet i avhøret at hun fortsatt er irritert på mannen og at mannens latter, pustemåte og overdrevne positivitet fullt ut forsvarer det bestialske drapet hun utførte i rent raseri. Det hører med til historien at mannen hadde astma og at dette var grunnen til hans noe overdrevne pustemåte.

Var lei av hele vesenet hans
Kvinnen har videre forklart at hun gjentatte ganger ba mannen om å forsvinne vekk fra hennes nærhet, men at mannen gjentatte ganger forsøkte å lage positiv stemning. Politiet meddeler at mannen med all sannsynlighet har forsøkt å elske konen sin ved å trøste henne i frykt for hennes raseri. Ved å le litt og rett og slett bare vært tilstede, har kvinnen som ved flere anledninger har blitt beskrevet av den avdøde mannen som en hormonell utgave av satan uten empati blitt så irritert at hun altså drepte mannen. I avhør har hun videre fortalt at hun på ingen måte angrer da mannen med all sannsynlighet var verdens mest irriterende vesen. Kvinnen har med andre ord fortsatt mensen.
mensen-eavisa
Arrestert for drap på ektemannen: Her blir kvinnen arrestert etter å ha blitt irritert av mannen sin. Hun angrer ikke og skylder på mannens pustemåte og mener selv hun har mange kvinner med seg på dette.

artikkelen fortsetter under annonsen

Redd for flere drap
Politimannen sier de den senere tiden har sett en økning i antall konflikter som følge av kvinner som enten er i uken før mensen, har mensen eller nettopp har hatt mensen. «Det er en fortvilet situasjon at det kan virke som damer nå kun har en uke i måneden der de innehar evnen til å ha det bra» sier politimannen, tydelig berørt av dagens hendelse. Han har spurt om å få etterforske drapet særdeles grundig og bruke god tid da konen hans er i uken før mensen.

Er opprettet støttegrupper for menn i frykt
Politimannen kan videre fortelle at de nå har oppretttet en egen facebook-gruppe for de menn som lever med kvinner. «Vi vet at det er flere hundre tusen menn som daglig lever i frykt for å puste, smile eller sove i sitt eget hjem» forteller politimannen. Han håper nå at så mange som mulig melder seg inn i gruppen der de kan dele frykt og erfaringer med andre likestilte ofre. Damen som nå sitter i varetekt forventes løslatt i løpet av dagen da dommerfullmektige i denne saken er en kvinne som til de grader meddelte sympati og forståelse ovenfor kvinnen som drepte mannen sin. Dommeren er midt i mensenperioden, men har heldigvis ingen mann. Hun bor alene med 3 katter og en gullfisk. Her finner du den opprettede facebook-gruppen

Del saken på facebook. Advar andre menn!

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse