Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Lill-Susanne ville tatovere flotte øyenbryn, men tatovøren var beruset. Nå blir han anmeldt

artikkelen fortsetter under annonsen

Lei opplevelse sier tatovøren

Fredag formiddag trippet Lill-Susanne Bærlevaagsheim opp hos den nystartede tatovøren i hjembyen sin. Hun hadde blitt anbefalt av noen klassevenninner om at det heteste nå om dagen var å tatovere øyebryn. I tråd med sitt ønske om å være «en av gjengen» tok hun imot utfordringen og bestemte seg for å tatovere nye flotte øyenbryn denne fredagen. Det skulle hun aldri ha gjort.

Drukket tett i flere dager
Tatovøren som takket ja til å tatovere Lill-Susanne hadde nemlig drukket tett i flere dager og var svært beruset når han skulle sette igang med øyebryn-tatoveringen. «Jeg spurte om han var full og det bekreftet han» sier Lill-Susanne og fortsetter; «Han svarte at han tatoverte mye bedre når han hadde drukket og at det derfor bare var en fordel for meg at han var full» sier den fortvilede nitten-åringen som da aksepterte at han kunne tatovere henne. Resultatet ble mildt sagt ikke som håpet da tatovøren trodde hun mente 20 cm tykkelse på øyebrynene og ikke 2 som Lill-Susanne egentlig ville ha.

artikkelen fortsetter under annonsen
tatoverte-øyebryn-satire-eavisa

Må leve med slike øyenbryn resten av livet? Lill-Susanne fikk ti ganger tykkere øyebryn enn hun håpet på. I tillegg er øyebryn-tatoveringen svært dårlig gjennomført. «Ja hva gjør jeg nå da» spør Lill-Susanne som håper andre har opplevd noe av det samme og kan gi henne råd.

Anmelder tatovøren
Lill-Susanne har nå anmeldt mannen som tatoverte henne til politiet, men har lite håp om at det fører frem. «Nei, politiet var lite medhjelpelige. De fniste hele tiden og jeg er ganske sikker på at de hylte av latter i det jeg gikk ut. Det hørtes i alle fall slik ut» forteller hun lettere forvirret. Klassevenninnene som anbefalte henne å ta tatoveringen har hun ikke hørt fra. «Nei, men det er jo forstålig at de ikke kan henge med en som har 20 cm tykke øyebryn» forsvarer hun.

Lill-Susanne håper noen som leser om situasjonen hennes kan fortelle henne hva hun bør gjøre. «Jeg er åpen for de fleste forslag så lenge jeg slipper disse øyebrynene, jeg» avslutter den nytatoverte jenta.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse