Sponset satire/ironiSponset satire/ironi

Mann ville på sjamankurs – Endte opp med en pakke kondomer

Googlet feil og føler seg nå lurt av erotisk butikk

Som tredjegenerasjons NAV-klient, mente Terje Tander Tørres at tiden var moden til å bryte med både mønster og familietradisjoner.

Han hadde sett at en karrière som sjaman var veien til rikdom, folks oppmerksomhet og attpåtil en prinsesse på kjøpet. Som ivrig dyslektiker, tok Hr. Tørres tak i de sparsomme opplysningene han hadde og søkte seg frem på nett.

Det manglet ikke på svar fra nettleseren, når han søkte seg rett mot den tyngste fagkompetansen. Men dessverre ville tilfeldighetene ha det til at Durek Verrett enten ble stavet feil eller forstått feil av søkemotoren.

Tørres havnet istedet hos den beryktede nettbutikken Club4Shop i Trondheim. Der hadde han uten å være klar over det funnet veien til en pakke preventiver for en spesiell gruppe med "tidlig-ejakulister" som han selv kaller det.

Terje Tander Tørres ble kjendis i bygda etter at han i fjor hadde satt inn kontaktannonse i lokalavisa, der han søkte en livsledsagerske med store meloner.
Heller ikke det gikk helt etter forventningene.

Skuffet og bedøvet lillemann

Uten å tenke mer over saken tok Tørres i bruk pakken, og har nå meldt sin skuffelse til både produsent og leverandør.

Daglig leder ved Club4Shop, Tom Ketil Krogstad svarer lattermildt:
- Kondomene av merket Durex Performa skal brukes av menn som sliter med tidlig utløsning og ikke bæres på penis over lengre perioder. Brukt riktig beskytter den også mot kjønnssykdommer og uønsket graviditet.

Han understreker at informasjonen er gitt på generelt grunnlag, og gruer seg nå bare til å få en ny henvendelse om en enda mer skuffet og gravid mann.

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk