Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Telenor drittlei av kunder som klager på dyre priser!

artikkelen fortsetter under annonsen

Folk må tåle å betale litt ekstra!

Etter at flere medier har avslørt Telenor sine relativt stive priser for å kontakte kundeservice går nå Telenor ut og sier stopp! Nok er nok sier kommunikasjonsmedarbeider Tone L. Fredriksen. «Vi har mange tusen kunder som ringer i tide og utide med en rekke merklige problemstillinger. At disse må betale litt for hjelpen skulle bare mangle» sier hun lettere oppgitt.

Kundene er ikke alltid like smarte
Videre forteller selskapet at de ser seg nødt til å ta godt betalt for at kundene skal få den hjelpen de trenger. «2 av 3 samtaler vi får inn er idiotspørsmål fra eldre og unger som aldri skulle hatt mobiltelefoner til å starte med» sier hun og fortsetter; «Når en eldre kar fra Kløfta på 59 år ringer til Telenor for å spørre om telefonnummeret til Telenor er det klart vi må ta betalt» sier kommunikasjonsmedarbeideren. Hun har bare jobbet i Telenor i 14 dager, men sier at hennes mening veier tungt og at hun nå vurderer å rett og slett si opp kunder som er til for stor bry. «Om kundeserviceavdelingen kan slippe alle telefonsamtaler der de må svare på selvfølgeligheter fra tilbakestående kunder tror jeg mange får en lettere arbeidsdag» sier medarbeideren.

artikkelen fortsetter under annonsen


Flau over egne kunder: Kommunikasjonmedarbeider Tone Lise Fredriksen er lei av at kundene klager på produkt og dyre priser. Nå ber hun kundene slutte å bruke kundeservicetelefonen og opptre som noen kravstore og bortskjemte jenteunger.

Vurderer å fakturere for mail og facebookmeldinger
For å slippe det store trykket på mail og meldinger via sosiale medier vurderer nå Telenor å etterfakturere sine kunder for mail og meldinger. «Trykket i disse kanalene er vanvittig» forteller Tone. Hun forstår ikke hvordan så mange mennesker kan sitte å knote på Facebook i så stort omfang. Telenor mottar omtrent 1 million mail og meldinger i mnd så dersom disse faktureres med 5 kr per melding snakker vi om en ekstrainntekt på 5 millioner i mnd»sier hun. «For de som ikke liker dette er det jo ingen som tvinger de til å sende meldinger eller for den saks skyld være kunde i det hele tatt» avslutter hun.

Eavisa har ikke lyktes å få tak i noen fra ledelsen da de sitter i et telefonmøte angående selskapets planer om luke ut all kontakt med kundene sine.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Super søte katter som etterligner mannlige modeller
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 20 Skuespillere som ligner utrolig mye på figurene de har stemmen til
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse