Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Tysk kvinne adopterte 17 unger for å tjene penger. Nå angrer hun!

artikkelen fortsetter under annonsen

Spekulerte i støtteordninger

I løpet av en periode på 11 måneder klarte den tyske kvinnen, som av naturlige årsaker ønsker å være anonym, å adoptere hele 17 barn gjennom like mange adopsjonsbyråer. Etter 2 måneder med bleieskift og våkennetter angrer moren stort og ønsker nå å kvitte seg med samtlige barn. Hun oppgir selv at hun ikke har sovet på flere dager. Et sterkt behov for å fremstå som rik og velstående oppgis som motivet

Motivasjonen var penger
Den tyske «moren» forteller at hun tenkte at «dersom en barnehage klarer det skal jeg også klare det» forklarer hun fra sin 80 kvm store leilighet i Berlin. Gjennom en rekke finurlige løsninger krysssjekket aldri adopsjonsbyråene at kvinnen faktisk ikke var i samme prosess med andre byråer og kvinnen mottok derfor hele 17 barn over en periode på 11 måneder. Ved å kle de i samme klær mente hun at sjangsen for å bli avslørt minsket.Motivasjonen for å adoptere barn var de månedlige utbetalingene på 9400 per barn slik at kvinnen på denne måten da ville motta hele 159 800,- per måned. Kvinnen innrømmer at hun ville gjøre alt for å kunne kjøpe seg like mye som sine venninner som til stadighet reiste på ferier og kjøpte dyre klær.

Totalt utslitt: Kvinnen tok dette bildet før hun meldte seg til politiet og ønsket å benytte «returretten» sin etter at hun av økonomiske årsaker adopterte 17 barn over en periode på 11 måneder.

artikkelen fortsetter under annonsen

Meldte seg selv etter 2 måneder
Moren hadde imidlertid ikke regnet med den faktiske jobben det er å ha så mange barn. «Barna er i overraskende god form, men noen uker til kunne nok resultert i farlige situasjoner» forteller politisjefen som nå har kvinnen i avhør for å finne ut hvordan dette i det hele tatt kunne la seg gjennomføre. «Kvinnen selv er hovedsakelig lettet over å slippe mere bleieskift og våkennetter» forteller politisjefen avslutningsvis. Han er nå på jakt etter 17 nye adopsjonsfamilier som kan ta over den store «søskenflokken».

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse